Επικοινωνία: 210-2715233

  • Λεωφόρος Ηρακλείου & Αλέκου Παναγούλη 69, Νέα Ιωνία Αττικής Τ.Κ 142 31
  • 210 2715233

 
Το γραφείο βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της Νέας Ιωνίας Αττικής δηλαδή στο κέντρο της αγοράς της Νέας Ιωνίας.
Λεωφόρος Ηρακλείου & Αλέκου Παναγούλη 69, είσοδος από Αλέκου Παναγούλη 69.

Πρόσβαση με το Αυτοκίνητο

Είσοδος από Αλέκου Παναγούλη

Εάν επιλέξετε την Λεωφόρο Ηρακλείου και έρχεστε από Αθήνα περνάτε τις κάθετους στη Λεωφόρο Ηρακλείου (την Ελευθερίου Βενιζέλου και την 28ης Οκτωβρίου). Η επόμενη κάθετος είναι η Αλέκου Παναγούλη. Το γραφείο βρίσκεται δεξιά και μπροστά σας.

Εάν επιλέξετε την Λεωφόρο Ηρακλείου και έρχεστε από Ηράκλειο περνάτε την κάθετο στη Λεωφόρο Ηρακλείου (Ιφιγένειας). Η επόμενη κάθετος είναι η Αλέκου Παναγούλη. Το γραφείο βρίσκεται στα αριστερά σας.

Εάν επιλέξετε την Αττική Οδό βγαίνετε από την Έξοδο 9 (Λ. Ηρακλείου) που σας βγάζει στην Λεωφόρο Ηρακλείου. Ακολουθήστε την κατεύθυνση προς Νέα Ιωνία (δεξιά εάν έρχεστε από Κόρινθο ή αριστερά εάν έρχεστε από Αεροδρόμιο). Περνάτε την κάθετο στη Λεωφόρο Ηρακλείου (Ιφιγένειας). Η επόμενη κάθετος είναι η Αλέκου Παναγούλη. Το γραφείο βρίσκεται στα αριστερά σας.

Η πρόσβαση στο γραφείο μπορεί να γίνει και μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας (έξοδος στο ύψος της RENAULT).

Πρόσβαση με τις Αστικές Συγκοινωνίες

Το γραφείο έχει πολύ εύκολη πρόσβαση και με τη χρήση των αστικών συγκοινωνιών. Οι πλησιέστερες στάσεις είναι:

Πρόσβαση με ΗΣΑΠ (Ηλεκτρικός): Σταθμός Νέα Ιωνία

O σταθμός Νέα Ιωνία

Το γραφείο βρίσκεται σε απόσταση 7 λεπτών με τα πόδια από τον ΗΣΑΠ, Σταθμός Νέα Ιωνία. Με το που θα βγείτε από τον Ηλεκτρικό κατευθύνεστε προς τη Λεωφόρο Ηρακλείου μέσω του πεζόδρομου (Μικράς Ασίας) και βγαίνετε στην Λεωφόρο Ηρακλείου. Στρίβετε δεξιά και παραμένετε στο ίδιο πεζοδρόμιο με κατεύθυνση το Ηράκλειο. Περνάτε την πρώτη κάθετο (28ης Οκτωβρίου) και συνεχίζετε μέχρι να συναντήσετε την Αρχιεπισκοπή Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας στο δεξί σας χέρι. Έχετε είδη φτάσει. Μπροστά σας βλέπετε την γωνία της Λεωφόρου Ηρακλείου & Αλέκου Παναγούλη 69. Άλλα χαρακτηριστικά σημεία εκατέρωθεν του γραφείου είναι το κατάστημα επίπλων Νιάρχου POLYPLANO και τα παιδικά EXELENT.

Πρόσβαση με Προαστιακό ή Μετρό

Κάνετε μετεπιβίβαση σε σταθμό του ΗΣΑΠ και κατεβαίνετε στον σταθμό Νέα Ιωνία. Ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες.

Πρόσβαση με Λεωφορεία: Α8 (Πολυτεχνείο – Μαρούσι) και 602 (Πανόρμου – Νέα Ιωνία). Στάση: Άγιος Κωνσταντίνος.

Το γραφείο βρίσκεται σε απόσταση 1 λεπτού από την στάση Άγιος Κωνσταντίνος (επί της Λεωφόρου Ηρακλείου). Τα λεωφορεία που εξυπηρετούν είναι το Α8 (Πολυτεχνείο - Νέα Ιωνία - Μαρούσι) και το 602 (Πανόρμου - Καλογρέζα - Νέα Ιωνία). Στάση: Άγιος Κωνσταντίνος.

Αν έρχεστε από την περιφέρεια ή το εξωτερικό

Μια βόλτα στην Αθήνα θα σας ξεκουράσει.

Στο γραφείο μπορούν να αναζητήσουν ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική άτομα, ζευγάρια και οικογένειες από μακρινούς δήμους, την περιφέρεια και το εξωτερικό. Σε αυτές τις περιπτώσεις το γραφείο υποδέχεται και τα Σαββατοκύριακα - αρκεί βέβαια να έχει κλεισθεί ραντεβού όπως ισχύει και για τις καθημερινές.

Ειδικά διαμορφωμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα συνεδριών εφαρμόζονται ώστε η ψυχοθεραπεία και η συμβουλευτική να είναι εξίσου επιτυχής.

Επιπλέον η κεντρική θέση του γραφείου εξυπηρετεί στην άμεση και εύκολη πρόσβαση από το λιμάνι και το αεροδρόμιο (μετρό, ηλεκτρικός, αστικές συγκοινωνίες, προαστιακός, κεντρικές λεωφόροι, Αττική Οδός, Εθνική Οδός).

Κοντά στο γραφείο, στις περιοχές Ηράκλειο, Μαρούσι και Κηφισιά ή στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται ξενοδοχεία στα οποία θα μπορέσετε να αναζητήσετε κατάλυμα.